Hoppa till huvudinnehåll

Så här skulle Zlatan Ibrahimovics All Star-elva se ut – Zlatan själv enda svensken

Zlatan jublar efter ett mål i Los Angeles Galaxy
Zlatan Ibrahimovic har valt sin All Star-elva. Zlatan jublar efter ett mål i Los Angeles Galaxy Bild: Robin Alam/ISI/REX/All Over Press fotboll,Zlatan Ibrahimović,Los Angeles Galaxy,zlatan

Själv finns han naturligtvis med i sin drömlaguppställning, den gode Zlatan Ibrahimovic. Med idel andra världsstjärnor som han spelat med under sin karriär.

Det är på sitt Instagramkonto som en av Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna, Zlatan Ibrahimovic, presenterar sitt drömlag som består av idel gamla lagkamrater.

Majoriteten av spelarna har Ibrahimovic spelat med under sin tid i Italien och i Barcelona. För tillfället förtjänar Zlatan sitt levebröd i Los Angeles Galaxy i Major League Soccer.

Från sin senaste europeiska storklubb Manchester United har den 37-årige Ibrahimovic inte valt med någon, även om han verkar ha haft målvakten David de Gea i tankarna, men ändå bytt ut honom mot Júlio César som han var lagkamrat med i italienska Inter.

Ibrahimovic har under sin karriär i Europa spelat i Malmö FF, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain och Manchester United.

Skip Instagram post

Ibrahimovics All Star-lag:

Målvakt: Gianluigi Buffon

Backar: Lilian Thuram, Maxwell, Thiago Silva, Alessandro Nesta

Mittfältare: Xavi, Patrick Vieira, Pavel Nedved

Anfallare: Lionel Messi, Ronaldinho, Zlatan Ibrahimović

Bytesbänken: Júlio César, Andrés Iniesta, Fabio Cannavaro, Gennaro Gattuso, Clarence Seedorf

Läs också

Nyligen publicerat - Sport