Hoppa till huvudinnehåll

Pukki fortsätter övertyga – frälste Norwich med sent segermål

Teemu Pukki gör mål
Teemu Pukki har gjort tretton ligamål den här hösten. Teemu Pukki gör mål Bild: imago/Focus Images/ All Over Press fotboll,Teemu Pukki

Sena mål har blivit något av ett signum för Teemu Pukki i The Championship. Mot Blackburn gjorde han säsongens trettonde mål då han nätade med fyra minuter kvar att spela.

Teemu Pukki har imponerat stort för Norwich i The Championship under hösten. Finländaren har gjort mål på löpande band och sett till att laget håller till i toppen av tabellen.

Pukki har också haft som vana att avgöra sent. Dagens match mot Blackburn var inget undantag. Pukki missade några chanser i den första halvleken men i den 86:e minuten gjorde han matchens enda mål.

Finländaren sprang rätt i straffområdet och behövde bara sätta foten till på inhopparen Onel Hernandez passning. Målet var hans trettonde den här säsongen och med det ligger han på delad andra plats i skytteligan.

Segern förde upp Norwich i tabelltopp. Laget ligger två poäng före Leeds som har spelat en match mindre. Norwich har nu spelat elva matcher i rad utan förlust.

Hoppa över Twitterpostning

Läs också

Nyligen publicerat - Sport