Hoppa till huvudinnehåll

The Sun: Engelsk landslagsspelare tog kokain på nattklubb – klarade dopningstest dagen innan och utnyttjade läget

Bild på Englands tröja i semifinalen mot Kroatien.
Englands logo på en spelskjorta. Bild på Englands tröja i semifinalen mot Kroatien. Bild: Eddie Keogh for The FA/REX/All Over Press Englands herrlandslag i fotboll

En engelsk landslagsspelare i fotboll blev hemskickad från en nattklubb efter att ha tagit kokain på toaletten, skriver The Sun. Spelaren hade klarat ett dopningstest dagen innan och visste att han inte skulle bli testad dagarna efter det.

Många lagkamrater befann sig i samma nattklubb när en Premier League-spelare fick för sig att ta kokain.

– En av spelarna såg honom ta kokain på toaletten och en halv timme senare var han överallt, säger en källa inom klubben till The Sun.

Spelaren ska ha klarat ett dopningstest dagen innan och kände därför att det inte fanns någon risk för att testas en gång till dagarna efter det. En Premier League-spelare stängs av i två år om han åker fast för ”a-klassens” droger.

Spelaren sattes på en taxi av en förbannad tränare som trodde spelaren druckit för mycket – och skickades hem när hans tillstånd blev för dåligt.

– Det har varit oroligt i omklädningsrummet största delen av säsongen och det här hjälpte inte till, säger The Suns källa.

Också The Mirror uppmärksammade incidenten som får folk att ifrågasätta dopningstesternas tidtabeller, då spelarna kan känna sig säkra på att inte bli testade vissa perioder.