Hoppa till huvudinnehåll

Fyra finländare med i NHL:s All Star-evenemang – Laine och Barkov lämnades utanför

Patrik Laine och Aleksander Barkov.
Laine har gjort 24+8=32 och Aleksander Barkov 17-26=43 poäng den här säsongen. Patrik Laine och Aleksander Barkov. Patrik Laine,Aleksandr Barkov, Jr.,NHL,ishockey

NHL har presenterat namnen på de sista spelarna som tar del i All Star-evenemanget. Patrik Laine, Aleksander Barkov och Teuvo Teräväinen var nominerade men ryms inte med.

Sedan tidigare var det klart att Mikko Rantanen, Pekka Rinne, Sebastian och Miro Heiskanen får vara med i NHL:s årliga All Star-evenemang.

Patrik Laine, Aleksander Barkov och Teuvo Teräväinen hade också chansen att knipa en plats då trion var nominerad i den så kallade Last man in-omröstningen som var den sista fasen av All Star-lagbyggen.

Ishockeyfansen fick rösta in ännu en spelare från samtliga divisioner. De sista platserna gick till Jeff Skinner (Buffalo), Gabriel Landeskog (Colorado), Kris Letang (Pittsburgh) och Leon Draisaitl (Edmonton).
Hoppa över Twitterpostning


All Star-evenemanget arrangeras den 26 januari i San Jose. Stjärnorna är indelade i fyra lag som spelar med tre mot tre.

Artikeln korrigerad klockan 22.20: Jeff Skinner spelar i Buffalo.

Läs också