Europa står inför en helt ny situation i och med brexit. Aldrig förr har ett land valt att lämna unionen. Hur ska det hela gå till och vad händer härnäst? Svenska Yles EU-korrespondent Rikhard Husu svarar på dina frågor om Storbritanniens utträde.
Trots att det snart gått två år sedan Storbritannien valde att aktivera artikel 50, som gör det möjligt för medlemsländer att lämna EU, så låter de politiska besluten i det brittiska underhuset fortfarande vänta på sig.
Före årsskiftet presenterades ett förslag till utträdesavtal mellan EU och Storbritannien. Avtalet skulle bland annat garantera en övergångsperiod på närmare två år, som skulle ge privatpersoner och företag möjlighet att anpassa sig till tillvaron efter brexit.
Problemet är att det här avtalet ogillas av såväl politiker som alldeles vanliga britter. Utsikterna för att premiärminister May ska lyckas övertyga parlamentet om att rösta för avtalet är minimala.
De återstående 27 EU-länderna hoppas att avtalet mellan Storbritannien och EU ska godkännas av de brittiska politikerna.
Men eftersom ingen vet hur de brittiska politikerna kommer att besluta så gör man samtidigt upp för ett avtalslöst utträde.
För privatpersoner och företag är situationen minst sagt knepig. De vet inte vilka spelregler som ska gälla efter den 29 mars då det är tänkt att Storbritannien ska lämna unionen.
Om du har svårt att hänga med i svängarna så är du med andra ord inte ensam om det. Och nu har du möjlighet att ställa frågor om brexit till vår Europakorrespondent Rikhard Husu som följt med turerna kring brexit på nära håll.
Låt dig inspireras av frågorna i rubriken, ställ sedan din egen fråga i kommentarsfältet. Artikeln med Rikhards svar publiceras på onsdag.