Hoppa till huvudinnehåll

Stort tack till alla som deltog i kampanjen #❤RASEBORG

Bildgalleri med skärmdumpar av från Instagram, med några av bidragen till kampanjen Hjärta Raseborg.
En skärmdump från Instagram med några av bidragen. Bildgalleri med skärmdumpar av från Instagram, med några av bidragen till kampanjen Hjärta Raseborg. Bild: Yle / Sebastian Dahlström Raseborg

I dag avslutar vi Instagram-kampanjen #❤RASEBORG för Yle Västnylands del. Samtidigt vill vi rikta ett stort tack till alla som har deltagit i kampanjen och bidragit till de nästan 200 vackra bilder vi under januari månad fick in från Raseborgs alla hörn.

Kampanjen #❤RASEBORG var en hyllning till staden Raseborg som i år fyller 10 år. På Yle Västnylands redaktion är vi glada över att så många ville vara med och posta bilder från sina favoritställen i kommunen på Instagram.

Nästan 200 bilder fick vi in och även om kampanjen officiellt avslutas finns det inget som hindrar den från att fortsätta leva vidare på Instagram under hashtaggen #❤RASEBORG. Alla bilder (nutida och framtida) hittar du här.

Naturen är det som lyfts fram - men också historiska byggnader

Många av de som deltagit i kampanjen har postat vackra naturbilder. Både aktuella vinterbilder med frusna landskap i gnistrande snö men också nostalgiska sommarbilder med lummiga träd och blåa vatten.

Några av traktens historiska byggnader har också fått komma med, till exempel Svartå slott, Fiskars bruk, Knipan i Ekenäs och Raseborgs slottsruin.