Hoppa till huvudinnehåll

På tv i dag: Kaisa Mäkäräinen söker revansch i den kanadensiska kylan

Tv-tablå.
Tv-tablå. backhoppning

Kaisa Mäkäräinen hade stora problem med skyttet i distansloppet och fick nöja sig med en blygsam 48:e plats. Nu måste skyttet fungera om det skall bli framskjutna placeringar.

Kl. 21.25 Arenan – Kl. 22.05 TV2: Skidskytte, herrar 10 km (Referat: Magnus Eklöv)

Inga finländare.

Referentens kommentar: Johannes Bö har varit säkerheten själv i Canmore. Överlägsen seger i distansloppet och en komfortabel seger i stafetten är Bö skyhög favorit också i sprinten. Bö har varit i en egen klass även i Canmorespåren. Bara en total kollaps i skyttet som kan hindra norrmannen från att ta säsongens trettonde seger.

Kl. 23.40 Skidskytte, damer 7,5 km (Referat: Magnus Eklöv)

Finland: Kaisa Mäkäräinen, Suvi Minkkinen, Laura Toivanen.

Referentens kommentar: Kaisa Mäkäräinen hade stora problem med skyttet i distansloppet och fick nöja sig med en blygsam 48:e plats. Nu måste skyttet fungera om det skall bli framskjutna placeringar.

I distansloppet kämpade hon med samma problem som hon tampats med en längre tid. Skyttepositionen är instabil och det gör att hon är tvungen att göra små korrigeringar inför varje skott.

Nu har hon haft ett par dagar på sig att få paketet ihop igen. Har hon lyckats blir det framgång, annars finns risk för en till svag tävling.

Suvi Minkkinen och Laura Toivanen kämpar om placeringar kring 50 i sprinten.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport