Hoppa till huvudinnehåll

Är du den proffsiga programledaren vi söker för direktsända tv-showen MGP 2019?

Programledare Jontti MGP 2017
MGP:s programledare Jonathan "Jontti" Granbacka Programledare Jontti MGP 2017 Bild: Kimmo Räisänen / Yle MGP Finland,jonathan jontti granbacka

Vi söker en proffsig programledare som är beredd att tillsammans med Jontti Granbacka dra Finlands roligaste live show - MGP 2019.

Skicka bild och kort cv till info@fivecorners.fi senast onsdagen den 6 mars.

Vi är öppna för hurudana sorts profiler som helst, man eller kvinna, musikalisk eller tondöv, så känner du att just du skulle ha något att ge MGP och detta intresserar dig, så sök!

Varför skall just du bli vald?

MGP - Melodi Grand Prix är en låtskrivningstävling för 8-15-åringar där 10 finalister väljs ut och tävlar i den direktsända finalen lördagen den 5 oktober.

Jobbet som programledare innebär en del planering, kampanjarbete och inspelningar redan under våren (enstaka dagar) och deltagande i Camp MGP i Karis 4-7.6.

Camp MGP är en lägervecka då alla finalister och bakgrundsdansare träffas för första gången och övar och coachas för finalen på hösten.
Under veckan bandas också en hel del programinnehåll och pr-material in.
Här träffar barnen hela MGP-gänget och den unika stämningen som gör MGP speciellt skapas här.

Under hösten fortsätter vi med inspelningar och övningar och allt kulminerar i finalveckan i Yle-studiorna i Böle, Helsingfors 1-5.10.

MGP-finalen direktsänds i Yle Fem och på Yle Arenan lördagen den 5 oktober kl. 18-19.30.

MGP är ett samarbete mellan Svenska Yle, Finlands Svenska Ungdomsförbund FSU r.f. och produktionsbolaget Five Corners Production.

Five Corners Production står för finalsändningens planering och arrangemang och är den som anställer programledaren.

Läs också