Hoppa till huvudinnehåll

Blanco Post Office är drömmen som blev verklighet för artisten T.O.M

Tom D Karlemo.
T.O.M utmanar Vegatoppen. Tom D Karlemo. musiker

Artisten T.O.M eller Tom Karlemo som han egentligen heter har sysslat med musik hela sitt vuxna liv. För det mesta har han figurerat som en del av en grupp. Nu är det dags att ta steget längst fram på scen med nya låten Blanco Post Office.

- Trots att musiken alltid haft en betydande roll i min uppväxt så var det först i sena tonåren som jag blev intresserad av att spela gitarr. Jag har haft några gitarrlärare under åren men skulle nog kalla mig självlärd, berättar Karlemo.

Jag drömde om att få spela in och uppträda med en helt egen låt.

- Jag har varit med i olika musikgrupper under årens lopp och alltid spelat andra artisters material men jag drömde om att få uppträda med en egen låt och nu får jag göra det med låten Blanco Post Office. Det är helt klart en dröm jag haft som nu gått i uppfyllelse, säger Karlemo.

Vem är T.O.M?

  • T.O.M heter egentligen Tom Karlemo
  • Började spela gitarr vid 18 års ålder
  • Drömde om att få spela in och uppträda med egen låt
  • Aktuell med låten Blanco Post Office

Inspirationen till låten kommer från andra sidan Atlanten.

- Jag hade en vän som bodde i en stad i USA som heter Blanco. Då vännen uppdaterade sin Facebooksida nämndes namnet Blanco ofta och det är ganska långt därifrån hela historien kring låten härstammar.

Tom Karlemo har tankarna redan på framtiden.

- Mitt nästa projekt är att skriva mera låtar och kanske i framtiden ge ut en skiva. Dessutom ska vi väl nog uppträda i något skede med det egna materialet, avslutar Karlemo.

Vill du rösta på T.O.M och låten Blanco Post Office så kan du göra det här.

Läs också

Nyligen publicerat - Kultur och nöje