Hoppa till huvudinnehåll

Det brittiska underhuset förkastade Theresa Mays brexitavtal - Följ debatten direkt

Det brittiska parlamentets underhus har igen förkastat ett utträdesavtal med EU. Här kan du följa med debatten direkt.

Det här blev den andra gången som underhuset röstade ner avtalet. Parlamentets beslut innebär att risken för ett avtalslöst utträde den 29 mars ökar.

Läs mera:

Storbritannien: Parlamentet avgör om det blir brexit utan avtal med EU - efter Theresa Mays nederlag på tisdagskvällen

Följetongen med brexit får en fortsättning i dag onsdag, då parlamentet i London röstar om utträdet ska genomföras utan ett avtal med EU. Förhandsbedömningen är att majoriteten vill ha ett avtal, men i går kväll sade parlamentet ändå igen en gång nej till ett sådant, med rösterna 391 mot 242.

Läs också

 • Allt fler i Finland väljer tåget – smidigt och miljövänligt

  Tåg är enklare än flyg, säger passagerare till Svenska Yle.

  Tågtrafiken ökar kraftigt i Finland och intresset för tågresor ser inte ut att minska. Enbart i juli gjordes 1,2 miljoner resor, en ökning med 13 procent. Orsakerna är många, men enligt VR påverkar även klimatdiskussionen. Svenska Yle har pratar med nöjda tågresenärer som bekräftar att smidigheten och miljön får dem att välja tåg.

 • Nya demonstrationer i Hongkong- nu kräver hongkongborna allmän rösträtt

  Demonstranterna ber Storbritannien om hjälp

  Tiotusentals hongkongbor trotsade tidigare idag förbudet att demonstrera och gav sig igen ut på gatorna i Hongkong efter några dagars lugn. Demonstranterna samlades först utanför det brittiska konsulatet för att be Storbritannien hjälpa sin forna koloni.

 • Dramapodd: Vem våldtog Liv på skolgården?

  Hela skolan fuckas upp av en våldtäkt efter en fest.

  Efter en blöt fest slocknar Liv och vaknar våldtagen ute på gården. Stämningen i hela skolan trasslas till i jakten på den skyldige och fler hemligheter dyker upp i podden "Det som hände Liv".

Nyligen publicerat - Utrikes