Hoppa till huvudinnehåll

Se live: Avtalslöst utträde ur EU - ja eller nej? Brittiska parlamentet röstar cirka 21 finsk tid

Det brittiska parlamentet diskuterar och röstar om landets avtalslösa utträde ur EU överhuvudtaget är möjligt. På måndagen förkastade parlamentet premiärminister Theresa Mays överenskomna avtal med EU. Röstningen väntas ungefär klockan 21 finsk tid.

Läs mera:

Storbritannien: Parlamentet avgör om det blir brexit utan avtal med EU - efter Theresa Mays nederlag på tisdagskvällen

Följetongen med brexit får en fortsättning i dag onsdag, då parlamentet i London röstar om utträdet ska genomföras utan ett avtal med EU. Förhandsbedömningen är att majoriteten vill ha ett avtal, men i går kväll sade parlamentet ändå igen en gång nej till ett sådant, med rösterna 391 mot 242.