Hoppa till huvudinnehåll

Julifestivalen med Robert Wells skippar Ekenäs - flyttar till Hangö i stället

Robert Wells spelar på en keytar.
Robert Wells uppträder inte i Ekenäs som planerat. Robert Wells spelar på en keytar. Bild: Wikimedia commons / Bengt Nyman Robert Wells,keytar

Det blir ingen stor konsert i Stallörsparken i Ekenäs i sommar. Nu meddelar evenemangsbolaget Eastway Live att Julifestivalen ska ordnas i Hangö.

Från början var det meningen att de svenska artisterna Robert Wells, Jill Johnson och Molly Sandén skulle uppträda i Ekenäs den 27 juli.

Nu ska konserten ordnas samma dag i Hangö i stället.

Biljetter som är köpta till evenemanget i Ekenäs duger också i Hangö, meddelar arrangören.

Toto uppträdde på Juli Festivalen i Ekenäs.
Samma arrangör stod bakom Julifestivalen 2017 med rockgruppen Toto som dragplåster. Toto uppträdde på Juli Festivalen i Ekenäs. Bild: Yle/Sofia Kajander Västnyland,Ekenäs,Toto,stallörsparken

Eastway live är också känt som Live Entertainment Finland. Bolaget har också en annan spelning på Hangö Casino i sommar, nämligen Bo Kaspers Orkester i medlet av juni.

Tidigare i år fanns det en oro för att bolagets konserter skulle ställas in efter att Taloussanomat rapporterade att en konkursansökan hade lämnats in till Västra Nylands tingsrätt och att bolaget hade över en halv miljon i obetalda skatter.

Bolaget meddelade senare att man förbereder sig för att ansöka om företagssanering men att alla konserter kommer att ordnas som planerat.

Läs också

Nyligen publicerat - Västnyland