Hoppa till huvudinnehåll

Planerar du en sommarresa? Känner du till de här okända pärlorna i Finland? Gör vårt test!

Man och kvinna på båtdäck med rygg mot kameran: mannen vinkar. I bakgrunden en fyr.
Man och kvinna på båtdäck med rygg mot kameran: mannen vinkar. I bakgrunden en fyr. Bild: Eva Pursiainen / Yle Märket,egenland_press

Klyschornas klyscha – Finland är fantastiskt! Men det är sant. Mer fantastiskt än vad man kunde ana. Här följer tio frågor till dig som tror dig ha koll på även andra sevärdheter än Borgbacken och Näsinneula.

Det här var bara en bråkdel av mindre kända resmål som ni tipsat oss om. Här hittar du en karta på över 60 olika destinationer. Känner du till något annat ställe, evenemang eller person som skulle förtjäna att få mer uppmärksamhet? Anmäl dessa åt oss här!

Edit: 23.4 kl.17:29 Den första frågans rätta svar bytt från källare till garage.

Mer från programmet

Egenland