Hoppa till huvudinnehåll

Ingen finländare i den tyska cupfinalen - Niklas Moisanders Werder Bremen föll mot Bayern München

Niklas Moisander och Thomas Müller kämpar
Niklas Moisander i kamp mot Thomas Müller Niklas Moisander och Thomas Müller kämpar Bild: imago images / Nordphoto/ All Over Press Niklas Moisander,Thomas Müller,SV Werder Bremen,FC Bayern München,fotboll

Niklas Moisanders Werder Bremen klarade inte av att överraska favoriten Bayern München i den tyska fotbollscupens semifinal. Bayern vann med 3-2, och avancerar till finalen mot Leipzig.

Bayern rymde till en 2-0 ledning genom mål av Robert Lewandowski och Thomas Müller. Bayern tappade sin ledning i andra halvleken då Bremen utjämnade genom fullträffar av Yuya Osako och Milot Rashica till 2-2. Men Bayern kunde ändå till slut fira finalplatsen tack vare en lyckad straffspark av Robert Lewandowski i den 80e minuten.

Leipzig vann i sin semifinal över Hamburger SV med 3-1 och kan också sikta sig in på cupfinalen. Finalen spelas på Berlins olympiastadion lördagen 25.05.