Hoppa till huvudinnehåll

Bjud oss på kaffe så tar vi med bullarna - vi på Yle Åboland vill träffa er och prata om Yle!

Sju glada Ylemedarbetare står under en jättelik studentmössa under valborgsfirandet i Vårdbergsparken i Åbo.
Under valborg i Vårdbergsparken i Åbo var flera glada Ylemedarbetare på plats: från vänster Amanda Vikman, Annika Holmbom, Lina Frisk, Nina Bergman, Marie Söderman, Kerstin Häggblom och Daniel Olin. Sju glada Ylemedarbetare står under en jättelik studentmössa under valborgsfirandet i Vårdbergsparken i Åbo. Bild: Yle Yle,daniel olin

Sitter du och funderar på ämnen som Yle borde ta upp? Skulle du vilja prata med någon av oss och berätta vad du tycker är viktigt?

Då ska du göra slag i saken och höra av dig!

Under försommaren vill vi få en bättre inblick i vilka teman vår publik anser vara viktiga. Flera av Yles medarbetare kommer att åka runt och träffa publiken för att få information om hur vi kan betjäna er bättre.

en del av yle åbolands redaktion
Linus Hoffman, Maria Nylund, Niclas Lundqvist, Lotta Sundström och Jasmine Nedergård. en del av yle åbolands redaktion Bild: Nina Bergman/Yle Yle

Vi kommer inte för att intervjua dig om det du gör, utan vi kommer för att lyssna. På vilka plattformar följer du nyheter, aktualiteter eller sport? Ett hurdant utbud vill du ha?

Yle har redan tillgång till en hel del information om publiken via olika mätinstrument som publikundersökningar.

Men vi på Yle vill komplettera det här med att träffa folk ansikte mot ansikte för att få en bättre bild av vad våra lyssnare, tittare och läsare har för förväntningar på oss.

Tanken är att 2–4 Ylemedarbetare kommer på besök.

Logo för projektet Kaffe med Yle.
Logo för projektet Kaffe med Yle. Bild: Grafik av Mira Gartz / Yle logotyper,yle

Om det är någon vid Yle Åboland som du speciellt gärna vill tala med så tipsa oss om det redan då du skriver in uppgifterna i blanketten.

Anmäl dig och ditt gäng och bjud in oss via det här formuläret. Gör det fort - vi tar emot anmälningar till och med måndagen den 6 maj.

Vi ser till att uppgifterna behandlas på ett säkert sätt. Vi säkerställer uppgifternas integritet och raderar dem när vi har valt de platser vi kommer att besöka.