Hoppa till huvudinnehåll

Överraskningar i regeringssonderingarna? Se Antti Rinnes presskonferens direkt klockan 16.45

Regeringssonderaren, Socialdemokraternas ordförande Antti Rinne, träffar ännu i dag medierna för att berätta om vad dagens regeringsdiskussioner har gett vid handa. Yle sänder presskonferensen direkt klockan 16.45.

På dagen blev Rinne och Samlingspartiet klara med sina diskussioner, och då lät Rinne förstå att han inte skulle kommentera läget mer i dag. Han skulle i stället ta kvällen och natten på sig för att fatta ett beslut om regeringsbasen. De övriga partierna ska få ta del av beslutet på onsdag förmiddag.

Flera riksdagspartier har också hållit egna gruppmöten idag.

Centerns gruppordförande Antti Kaikkonen säger till Yle att gruppen inte har lyckats komma överens om om Centern är redo att ingå i regeringen eller inte.

SDP:s riksdagsgrupp samlas klockan 17.

Läs också

Nyligen publicerat - Inrikes