Hoppa till huvudinnehåll

Delta i livedebatten på Arenan klockan 11.30: Lejonen ställs mot Ryssland i semifinal, hur går det nu? Ställ frågor och kommentera på whatsapp: 044 42 10 888

Från klockan 11.30 kör vi livedebatt på Arenan med Niklas Bäckström, Christian Vuojärvi och Christoffer Herberts. Ställ frågor och kommentera på whatsapp 044 42 10 888.

Jukka Jalonens Lejontrupp åkte till hockey-VM i Slovakien som utmanare, somliga trodde till och med att det här orutinerade laget inte ens skulle nå kvartsfinal.

Nu är två av förhandsfavoriterna, både Sverige och USA ur spel. Finland ställs mot Ryssland i semifinal. Ryssland har inte förlorat en enda match hittills och mycket talar för att Finland får kämpa om bronset. Eller?

Ställ frågor och kommentera på whatsapp: 044 42 10 888

Hur ska Finland spela för att ha en chans mot Ryssland? Klarar Kevin Lankinen av att stoppa de ryska stjärnorna, för det är väl han som får stå i semin? Och vad är det som gör Jukka Jalonen till en vinnande tränare?

Bland annat det här ska tidigare landslagsmålvakten Niklas Bäckström samt Yle Sportens Christian Vuojärvi och Christoffer Herberts svara på i vår livesända hockeydebatt med start klockan 11.30 på Arenan. Och dessutom svarar de på dina frågor, skicka in dem på whatsapp 044 42 10 888.

Läs också