Hoppa till huvudinnehåll

Kaffe med Yle väcker intresse: Vi fick över 700 inbjudningar

Yle Östnyland har under våren druckit kaffe med medlemmar ur Lovisa föreningar rf.
Yle Östnyland har under våren druckit kaffe med medlemmar ur Lovisa föreningar rf. Yle Östnyland har under våren druckit kaffe med medlemmar ur Lovisa föreningar rf. Yle

I april bad vi finländare dricka kaffe med Yle. Till vår stora överraskning fick vi sammanlagt över 700 inbjudningar från olika delar av landet.

De kommer från Sund på Åland och Enontekis i Lappland, från människor i olika åldrar, från familjer, arbetskamrater, intresseklubbar och föreningar.

Ett varmt tack till alla er som bjöd oss på kaffe!

Inbjudningarna är många och vi måste välja bland dem. Vi försöker träffa människor i olika åldrar, från olika delar av Finland. Under Kaffe med Yle koncentrerar vi oss på att lyssna på er, era intressen och hur ni använder medier och Yle. Nu gör vi inte inslag och innehåll.

Kaffe med Yle pågår till slutet av juni och fortsätter på hösten. Möjligheten att möta er ger oss viktig feedback som hjälper oss att betjäna finländarna bättre.

Tack för att ni bryr er om Yle!

Lastenkirjainstituutin väkeä Tampereella, kevät 2019
Vi har även tagit en kaffe med personalen på Barnboksinstitutet i Tammerfors. Lastenkirjainstituutin väkeä Tampereella, kevät 2019 Yle

Bolaget