Hoppa till huvudinnehåll

Kasper Hämäläinen lämnar Legia Warszawa

Kasper Hämäläinen har vunnit den polska ligan för tredje året i rad.
Kasper Hämäläinen tackar för sig i Legia Kasper Hämäläinen har vunnit den polska ligan för tredje året i rad. Bild: imago/Newspix/ All Over Press Kasper Hämäläinen

Fotbollslandslagets anfallsspelare Kasper Hämäläinen lämnar Legia Warszawa efter tre och ett halvt år i klubben. Legia bekräftade den väntade nyheten på sin webbplats idag. Hämäläinen har spelat i den polska ligan sammanlagt sex år.

Hämäläinen hann under dessa säsonger också spela för Lech Poznan. Åren var framgångsrika, för Hämäläinen vann under den tiden fyra gånger mästerskapet i Ekstraklasa, två gånger den polska cupen, och nådde en gång med Legia gruppskedet i Champions League.

Denna säsong fick Legia Warszawa nöja sig med en andra plats i Ekstraklasa bakom överraskningsmästaren Piast Glivice.

- Det har varit galna tre och ett halvt år. Under den tiden har mycket hänt och jag har många minnen, främst fantastiska. Tack så mycket till fansen, klubbens personal och spelarna. Det finns många som förtjänar ett tack. Jag tillbringade en fantastiskt tid i Warszawa, inte bara på planen. Jag hoppas att vi träffas igen, säger Kasper Hämäläinen i sin avskedshälsning på Legias webbplats.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport