Hoppa till huvudinnehåll

Växer det frågetecken i din trädgård? Trädgårdslegenden Arno Kasvi svarar på publikens frågor på Strömsös Trädgårdskväll den 6 juni

Arno Kasvi på Strömsö
Arno Kasvi på Strömsö Bild: YLE/Carina Ahlskog Arno Kasvi,Strömsö,trädgårdsodling

Vad heter växten? Varför trivs inte humlen? Vem äter upp min kålodling? En trädgård kan vara full av frågor i synnerhet om man är nybörjare men också gamla trädgårdsrävar kan kan stöta på obegripligheter.

En trädgård är en levande och föränderlig historia, klimatet förändras och växtzonerna förskjuts. Nya frågor och fenomen dyker ständigt upp och gamla sanningar håller inte längre.

Nu har du chans att träffa trädgårdslegenden Arno Kasvi och få tips och råd och svar på dina frågor. Han kommer att sitta framför Strömsöverandan hela kvällen och besvara så många frågor han hinner.

Om du inte har möjlighet att själv besöka Trädgårdskvällen kan du skicka in dina frågor via WhatsApp på nummer 044 421 4632 och följa med Trädgårdskväll på Strömsö på Arenan med start kl.16.00.

Efter Trädgårdskvällen fortsätter Arno Kasvi att besvara frågor i Yle Vegas Naturväktarna, som dagen till ära sadlar om till "Trädgårdsväktarna". Telefonnumret dit är 0600 11 12 13 om du vill ställa frågor i direktsändning.

***