Hoppa till huvudinnehåll

Basketligans MVP Topias Palmi blir Italien-proffs

Topias Palmi blir Italien-proffs
Topias Palmi till Cremona Topias Palmi blir Italien-proffs Bild: Lehtikuva Basket,Topias Palmi

Basketligans mest värdefulla spelare Topias Palmi som spelade för Joensuun Kataja flyttar till Italien för spel i Vanoli Basket Cremona. Kontraktet mellan Palmi och Cremona sträcker sig till slutet av juni 2022.

- Jag tvekade inte en stund på denna möjlighet. Jag är redo för ett nytt äventyr och väntar ivrigt på det. Jag vill hjälpa klubben med att göra poäng, hämta energi till planen och utveckla mig på alla spelets delområden, kommenterade Palmi på klubbens webbplats.

Den 24-årige Palmi har under de två senaste åren också tillhört landslagsringen: I början av juni blev han uttagen till det lägermanskap i landslaget som förbereder sig för höstens EM-kvalmatcher.

Läs också