Hoppa till huvudinnehåll

Ibrahimovic blev Irbahimovic – materialförvaltaren misslyckades med stavningen: ”Nationaldagsfirandet började tidigt”

Zlatan Ibrahimovic firar mål.
Zlatan Ibrahimovic har gjort tretton mål i MLS den här säsongen. Zlatan Ibrahimovic firar mål. Bild: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimovic gjorde två mål då Los Angeles Galaxy besegrade Toronto FC. Eller Irbahimovic som det stod på hans tröja. Det visade sig att lagets materialförvaltare hade svårt att stava till svenskens namn.

Zlatan Ibrahimovic blev stor hjälte för Los Angeles Galaxy i nattens match mot Toronto FC i Major League Soccer. Svensken nickade in 1–0 i den 75:e minuten och en minut före full tid petade han in 2–0 som också blev slutresultatet.

– Det var en bra dag. I andra halv klev vi fram, pressade högre upp i banan och vann bollar. Spelar vi bra som lag så kommer också målen, säger Ibrahimovic efter segern enligt tidningen Daily Breeze.

Svensken har gjort tretton mål på femton matcher i ligan den här säsongen men nattens två fullträffar kom under ett annat namn. Ibrahimovic spelade med namnet Irbahimovic på ryggen i matchen.

– Jag såg en bild på det. Nationaldagsfirandet började tidigt för materialförvaltaren. Han firade före och inte efter matchen. Folk vet vad mitt efternamn är så jag är inte speciellt orolig för det, säger ”Irbahimovic” om tröjfadäsen.

Los Angeles Galaxy har vunnit elva av nitton matcher den här säsongen och ligger tvåa i den västra konferensen. Zlatan Ibrahimovic är tvåa i skytteligan bakom Carlos Vela som gjort 17 mål.

Hoppa över Twitterpostning

Läs också

Nyligen publicerat - Sport