Hoppa till huvudinnehåll

X3M sänder LIVE från stadsfestivalen Punkten!

Simon Karlsson, Fanny Lundin och Isabella Mattsson ler mot kameran i en somrig miljö
X3M Fokus programledare fr.v. Simon Karlsson, Fanny Lundin och Isabella Mattsson Simon Karlsson, Fanny Lundin och Isabella Mattsson ler mot kameran i en somrig miljö Bild: Yle / Frida Lönnroos Yle X3M,X3M Fokus

X3M sänder fyra timmar LIVE från centrumbiblioteket Ode fredagen den 2.8 kl.10-14. Sändningen är en del av den tre dagar långa stadsfestivalen Punkten som ordnas på Medborgartorget i Helsingfors 1-3.8.

Under förmiddagen sänder X3M dag kl.10-12 och som programledare hör vi Emil Jokipalo och Monica Ollas. X3M Fokus sänder kl.12-14 med programledarna Simon Karlsson, Isabella Mattsson och Fanny Lundin. Spektaklet kan beundras på plats i centrumbiblioteket men hörs även i bilen, på båten, i sängen, på jobbet, i badet… ja, i princip överallt där du kan tänka dig hitta en radio.

Jag har jobbat på X3M till och från sedan 2013 och aldrig blivit utsläppt bland folk, så det skall bli riktigt kul.― programledare Emil Jokipalo

-Vem skulle inte göra liveradio mitt bland folk? Det är ju inte alls nervöst eller pirrigt! säger X3M Fokus Simon Karlsson, skrattar och fortsätter, skämt åsido: det kommer bli jättekul, och hoppas festivalbesökarna uppskattar och i bästa fall tar del av programmet!.

Monica Ollas och Emil Jokipalo står framför en vit bakgrund och ler mot kameran.
Programledarna Monica Ollas och Emil Jokipalo. Monica Ollas och Emil Jokipalo står framför en vit bakgrund och ler mot kameran. Bild: Frida Lönnroos, Björn Fagerholm Yle X3M,Stadsfestivalen Punkten,monica ollas

- Jag har jobbat på X3M till och från sedan 2013 och aldrig blivit utsläppt bland folk så det skall bli riktigt kul, säger X3M Dags Emil Jokipalo och slänger en längtande blick mot redaktionens fönster.

Följ med sändningen den 2.8 med start klockan 10 på plats i centrumbiblioteket Ode eller på webben!

Helsingfors centralbibliotek Ode

Punkten