Hoppa till huvudinnehåll

Ari-Pekka Pajuluoma lotsar Vasa Sport åtminstone ända till våren 2021: "Fint att föreningen uppskattar vårt jobb"

Ari-Pekka Pajuluoma tränar Vasa Sport.
Ari-Pekka Pajuluoma tränar Vasa Sport. Ari-Pekka Pajuluoma tränar Vasa Sport. Bild: Tomi Natri/All Over Press Ari-Pekka Pajuluoma

Vasa Sport har förlängt kontraktet med chefstränare Ari-Pekka Pajuluoma. Avtalet är 1-årigt och Pajuluomas avtal gäller utöver den kommande säsongen också säsongen 2020–2021.

Trots att ishockeysäsongen 2019–2020 står i beråd att börja blickar Vasa-klubben Sport redan framåt. Ett första steg i byggprojektet för säsongen 2020–2021 är fortsättningskontraktet med chefstränaren Ari-Pekka Pajuluoma.

Den Vasa-bördige Pajuluoma tog förra säsongen över som Sports chefstränare och nu får han fortsatt förtroende.

– Hela organisationen är nöjd med det arbete som Pajuluoma har uträttat. De målsättningar och riktlinjer som låg till grund för jobbet har förverkligats. Vi ville förlänga avtalet redan nu före säsongsstarten för att ge arbetsro åt tränarstaben, säger Sports sportchef Markus Jämsä.

Fortsätter gärna

Pajuluoma är både glad och lättad att veta var arbetsplatsen finns åtminstone ett par år framåt.

– Det känns väldigt bra. Roligt att få fortsätta här. Det är en stor grej på ett personligt plan, men också för familjen.

– Men säsongen börjar nu och all fokus ligger i den kommande säsongen. Fint att föreningen litar på mig och uppskattar det jobb som hela vårt team har gjort under det gångna året, säger Pajuluoma.

Förra säsongen slutade Sport på elfte plats. De två säsongerna innan det hade klubben slutat på 15:e respektive 14:e plats.

Källa: Vasa Sports webbplats.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport