Hoppa till huvudinnehåll

Lojos Katri Kalske på målrakan när Vanda väljer biträdande stadsdirektör

Två män och en kvinna i medelåldern står i ett köpcentrum. Männen har mörk kavaj och vit skjort, kvinnan mörk kavaja och blå tröja. Mannen längst till vänster håller en mikrofon i handen.
Katri Kalske i sällskap av Lojo stadsdirektör Mika Sivula (i mitten) samt Lojos andra sektorchef Pekka Puistosalo. De träffade Lojobor i ett köpcentrum när staden genomförde en stor organisationsförändring 2016. Två män och en kvinna i medelåldern står i ett köpcentrum. Männen har mörk kavaj och vit skjort, kvinnan mörk kavaja och blå tröja. Mannen längst till vänster håller en mikrofon i handen. Bild: Lojo stad Västnyland,Lojo,katri kalske, chef för sektorn välfärd i lojo,Mika Sivula

Lojos välfärdsdirektör Katri Kalske en av de två återstående kandidater som konkurrerar om tjänsten som Vandas följande biträdande stadsdirektör för fostran och lärande.

Den andra kandidaten Ilkka Kalo, direktör för den grundläggande utbildningen i Vanda.

Kalske är Pedagogie magister och har tidigare bland annat jobbat som bildningschef i Sjundeå.

Den nuvarande biträdande stadsdirektören för Vanda stads bildningsväsen Elina Lehto-Häggroth har tidigare varit stadsdirektör i Lojo. Hon går nu i pension.

Den nya biträdande stadsdirektören tillträder den första januari nästa år. Totalt 29 personer sökte tjänsten.

Läs också

Nyligen publicerat - Västnyland