Hoppa till huvudinnehåll

Andra veckomenyn – Vegval

En blomkålspizza på ett på ett rund skärbräde.
En blomkålspizza på ett på ett rund skärbräde. vegetariska rätter,vegval

Bland läckerheterna i Vegvals andra veckomeny hittar vi två familjefavoriter i helvegetarisk tappning.

En pizza med blomkålsbotten och läckra zucchinitortillas - passa på att testa medan zucchinin och blomkålen ännu är i säsong. Johannes Djupsjöbacka med 22 års kockerfarenhet levererar en mustig sås med Mifu (stekbart mjölkprotein) på Terjärvdialekt. Vi bjuder också på en smakrik spenat- och kikärtscurry som du sveper ihop på 15 minuter. Veckans fredagsrecept är en härlig smakkombination, med lakrits och rödbeta, signerad Strömsös kock Anders Samuelsson. Hoppas det smakar.

Stort tack till Tarja Huntus, Sari Pylsy, Hanna Kuusisalo och Johannes Djupsjöbacka. Delad matglädje är dubbel matglädje!