Hoppa till huvudinnehåll

Pukkis Norwich utklassat av Aston Villa på hemmaplan – Hugo Lloris bars ut på bår i Tottenhams skrällförlust

Hugo Lloris skadade sig.
Mardrömsscener när Hugo Lloris skadade sig. Hugo Lloris skadade sig. Bild: All Over Press Hugo Lloris

Teemu Pukki och Norwich glömmer helst matchen mot Aston Villa snabbt. Mötet mellan liganykomlingarna slutade i en klar 1–5-förlust för ”Canaries” - medan Tottenhams match mot Brighton blev en total mardröm.

Det var viktiga poäng som stod på spel på Carrow Road på lördagen. Varken Norwich eller Aston Villa har fått en optimal start på säsongen – även om Teemu Pukki varit glödhet framför motståndarnas mål.

Det framför allt på hemmaplan. Före matchen mot Villa hade Pukki nätat i varendaste hemmamatch, men den här gången fick han inte till det.

Gästerna från Birmingham ledde med 2–0 redan i pausen efter en dubbelsalva av Wesley – och nedförsbacken blev brantare efter det för Norwich.

Med sex minuter kvar av ordinarie speltid stod det 0–5 på tavlan – och Pukki böts ut. Ersättaren Josip Drmic satte ännu ett reduceringsmål innan matchen var över.

"Inga goda nyheter"

För Tottenhams del gick bortamatchen mot Brighton snett direkt. Hugo Lloris stod för ett jättemisstag då han tog emot ett inlägg i den tredje matchminuten. Neal Maupay tackade för gratismålet och då Lloris landade på marken vred han sin arm riktigt illa.

Lloris skrek av smärta och fick bäras ut på bår. Enligt uppgifter i brittisk media ska vårdarna gett honom morfin för att lindra smärtan, men inte ens det verkade lätta på fransmannens tillstånd.

Se video på incidenten här (videobilder från Viasat):

Spurs fick inte grepp om matchen alls och förlorade till slut med 0–3. Efteråt berättade tränaren Mauricio Pochettino för BBC att Lloris skada verkar vara precis så allvarlig som befarat.

– Det är inga goda nyheter från sjukhuset. Men vi måste få en bättre bild över hur det står till innan vi kan förklara närmare, berättar argentinaren.

Resultat, Premier League:

Brighton – Tottenham 3–0 (2–0)
Burnley – Everton 1–0 (0–0)
Liverpool – Leicester 2–1 (1–0)
Norwich – Aston Villa 1–5 (0–2)
Watford – Sheffield United 0–0