Hoppa till huvudinnehåll

Arg Ronaldo utbytt för andra matchen i rad – uppges ha lämnat stadion före matchens slut: "Naturligt att man blir irriterad"

Cristiano Ronaldo vandrar bort från planen bredvid Maurizio Sarri.
En irriterad Cristiano Ronaldo vandrade direkt till spelartunneln efter att ha blivit utbytt i gårdagens match mot Milan. Cristiano Ronaldo vandrar bort från planen bredvid Maurizio Sarri. Bild: imago images/Gribaudi/ImagePhoto/ All Over Press Cristiano Ronaldo,Maurizio Sarri

För andra gången på en vecka blev Juventus superstjärna Cristiano Ronaldo utbytt. I gårdagens match plockade tränaren Maurizio Sarri ut Ronaldo rekordtidigt och portugisen orkade enligt uppgift inte ens vara kvar vid arenan till matchens slut. Ersättaren Paulo Dybala avgjorde sedan matchen mot AC Milan.

Endast 55 minuter var spelade då Cristiano Ronaldo blev utbytt i gårdagens Serie A-match mot Milan. Ronaldo har inte blivit utbytt så tidigt under sin Juventus-karriär.

Det var andra gången inom en vecka som portugisen blev bortplockad från planen. I förra onsdagens Champions League-möte med Lokomotiv Moskva byttes Ronaldo ut efter drygt 80 spelade minuter.

En till synes frustrerad Ronaldo gick direkt till spelartunneln efter att ha blivit utbytt i gårdagens match. Enligt Sky Sports Italia ska 34-åringen dessutom ha avlägsnat sig från stadion innan matchen ens var slut.

Något som tränaren Sarri inte hade koll på.

– Om det är sant att han lämnade stadion tidigare är det ett problem som ska lösas tillsammans med lagkamraterna, sade Sarri enligt AFP.

– Jag har inga problem med Cristiano, han borde tackas för att ha gjort sig tillgänglig trots att han inte är i bästa skick, menade tränaren, som hänvisade till de knäproblem som Ronaldo haft under den senaste månaden.

Cristiano Ronaldo springer bort från planen och håller på att beröra Paulo Dybalas hand.
Paulo Dybala hoppade in i stället för Ronaldo och avgjorde matchen. Cristiano Ronaldo springer bort från planen och håller på att beröra Paulo Dybalas hand. Bild: imago images/Gribaudi/ImagePhoto/ All Over Press Paulo Dybala,Cristiano Ronaldo

I stället tycker Sarri att Ronaldos reaktion är en del av sporten.

– Det är bara naturligt att en spelare blir irriterad över att lämna planen, särskilt när han arbetat så hårt där.

Ronaldos ersättare, Paulo Dybala, kom att bli matchhjälte. Argentinaren fintade sig in i straffområdet i den 77:e matchminuten och tryckte in matchens enda mål.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport