Hoppa till huvudinnehåll

"Jag kom, jag såg, jag segrade" – Zlatan Ibrahimovic lämnar Galaxy efter kvartsfinalförlusten och antyder att karriären fortsätter

Zlatan Ibrahimovic visar tummen upp.
Zlatan Ibrahimovic tackar för sig. Zlatan Ibrahimovic visar tummen upp. Bild: Rex Features/All Over Press Zlatan Ibrahimović

Den svenska fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimovic har länge spekulerats lämna sin klubb Los Angeles Galaxy i den nordamerikanska proffsligan MLS. Nu sätter han punkt för spekulationerna på sitt Instagramkonto. 38-åringen har spekulerats återvända till Europa.

– Jag kom, jag såg, jag segrade. Tack Los Angeles Galaxy för att ni fick mig att känna mig levande igen. Till fansen: ni ville ha Zlatan, jag gav er Zlatan. Varsågoda. Fortsättning följer. Nu kan ni återvända för att kolla på baseball, skriver Ibrahimovic på Instagram.

Skip Instagram post

38-åringen har kopplats ihop med europeiska klubbar och italienska AC Milan har i många sammanhang pekats ut som den hetaste kandidaten.

Ibrahimovic lämnade engelska Manchester United i mars 2018 och hann med två säsonger i Los Angeles Galaxy. Säsongen 2018 gick Galaxy inte till slutspel, medan säsongen 2019 slutade i en 3–5-kvartsfinalförlust mot lokalrivalen Los Angeles FC.

Svensken slutade båda gångerna tvåa i skytteligan, säsongen 2018 blev det 22 mål och säsongen 2019 30 mål.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport