Hoppa till huvudinnehåll

Haulas skadebesked: Borta i upp till en månad

Erik Haula i Carolina.
Erik Haula. Erik Haula i Carolina. Bild: /All Over Press ishockey,NHL,Erik Haula

Tre till fyra veckor. Så länge förväntas Erik Haula vara ur spel enligt Yle Urheilus källor. Den finländske centern lider av knäproblem.

Efter en fin start på säsongen i Carolina Hurricanes har de senaste veckorna varit blytunga för Erik Haula. Finländaren missade några matcher i början av november på grund av knäproblem men gjorde comeback mot Buffalo i torsdags.

Haula spelade ytterligare en match men på måndagskvällen kom Carolinas tränare Rod Brind’Amour med beskedet att finländaren inte kommer att finnas med i truppen på ett tag.

Enligt Yle Urheilus källor kommer Haula att vara ur spel i tre till fyra veckor på grund av en knäinflammation. Det är samma problem som tvingade honom att vila i början av månaden.

Inflammationen hann då inte läka helt och på verkade honom under förra veckans två matcher. Nu är det tänkt att knäet ska få den tiden det behöver för att läka helt.

Erik Haula missade nästan hela förra säsongen på grund av en knäskada men problemen nu ska inte ha något att göra med den skadan.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport