Hoppa till huvudinnehåll

Manchester United vände tvåmålsunderläge till ledning – men tappade den på stopptid: ”Tudelade känslor”

Sheffield United firar mål.
Sheffield United lyckades rädda en poäng på hemmaplan. Sheffield United firar mål. Bild: All Over Press Sheffield United FC,Manchester United

Söndagens enda Premier League-match blev en dramatisk historia. Sheffield United hann pressa Manchester United rejält innan gästerna vände – men till slut lyckades liganykomlingarna ändå rädda en poäng på hemmaplan.

I 70 minuter såg Manchester United ut som allt annat än ett topplag i Premier League.

Det stod 1–0 till Sheffield United i pausen efter ett mål av John Fleck. Sju minuter in i den andra halvleken utökade Lys Mousset ledningen till 2–0.

Men några magiska minuter vände på matchen helt och hållet. Sedan kvitterade Mason Greenwood. Med elva minuter kvar på klockan gav Marcus Rashford Man United ledningen.

En mäktig comeback – som ändå inte höll. På stopptid lyckades Oliver McBurnie sätta 3–3-målet och matchen slutade oavgjort.

– Det är tudelade känslor. Vi kan inte vara nöjda, men lyckades ändå vända. Vi har visat vad vi är kapabla till. Nu måste vi bara spela så hela matchen, säger Ole-Gunnar Solskjär enligt BBC.

– Vi kontrollerade matchen i 70 minuter. Men vi är inte i League One. Tappar man sitt momentum så kommer motståndaren att vända, säger i sin tur Sheffield-lotsen Chris Wilder.

Efter 13 omgångar ligger Manchester United på nionde plats i ligatabellen. Sheffield United ligger sexa. Med en seger skulle United ha stigit upp till femma.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport