Hoppa till huvudinnehåll

Vilken är din favoritplats i Lovisa? Berätta i bilder med vår hashtag #jag❤️lovisa!

En vacker vy över röda hus och vatten, texten #jag❤️lovisa längst ner i högra hörnet
Strömfors bruk är en av de vackra Lovisaplatser som ofta förevigas på bild. Vi vill gärna se bilder på både välkända och mer udda favoritplatser i staden. Arkivbild. En vacker vy över röda hus och vatten, texten #jag❤️lovisa längst ner i högra hörnet Bild: Stefan Paavola / Yle Lovisa,hashtag,#jag❤️lovisa

Hipp, hipp hurra för 10-åringen Lovisa stad! Vid årsskiftet har det gått 10 år sedan kommunfusionen i Lovisanejden. Vi på Yle Östnyland uppmärksammar det här med Instagramkampanjen #jag❤️lovisa i december.

I januari 2010 fusionerades kommunerna Lovisa, Pernå, Liljendal och Strömfors och blev nya Lovisa stad.

10-årsjubileet infaller alltså vid årsskiftet och för att uppmärksamma det här vill vi lyfta upp Lovisas bästa sidor på Instagram och webben under december månad.

Så här gör du

Ta en bild på just din favoritplats i Lovisa och lägg upp den på Instagram! Du får gärna berätta lite om platsen i postningstexten och motivera varför du har valt den, men det är inget måste.

Om du har en fin arkivbild i dina gömmor får du också lägga upp den - bilden behöver inte vara nytagen.

Tagga sedan bilden med #jag❤️lovisa så att vi hittar den! Om du vill kan du också lägga till #yleöstnyland för säkerhets skull så att vi säkert hittar den.

Du får delta med så många bilder du vill.

Observera att ditt konto måste vara offentligt för att vi ska kunna dela dina bilder! Om ditt konto är låst är det bara dina egna följare som kan se bilderna.

Vad händer med bilderna?

Vi kommer att dela bilderna på vårt Instagramkonto @yleostnyland under december månad. Du får så klart synlig credit för din bild!

Bilderna kan eventuellt också delas på Svenska Yles övriga Instagramkonton.

Till nyårshelgen publicerar vi en artikel här på vår webbplats och lyfter upp några av de bästa bilderna.

Läs också

Nyligen publicerat - Östnyland