Hoppa till huvudinnehåll

Jac Karlsson stannar i Karis - skriver kontrakt för ännu en säsong i BK-46

Jac Karlsson i BK-46 inför comebacksäsongen 2019-2020.
Jac Karlsson kom tillbaka hem till Karis i år efter flera år som elitspelare utomlands. Jac Karlsson i BK-46 inför comebacksäsongen 2019-2020. Bild: Mikael Oivo / Yle handboll,BK-46 Handboll,jac karlsson

Handbollsklubben BK-46 i Karis är ute i god tid. Klubben har redan skrivit kontrakt med fem spelare för nästa säsong i FM-ligan.

Lagbygget inför säsongen 2020-2021 har redan kommit i gång i BK-46, trots att den nuvarande säsongen bara har kommit halvvägs.

Som en tidig julklapp till BK-fansen meddelade klubben på fredagen (20.12) att handbollsspelaren Jac Karlsson fortsätter i den rödvita speltröjan.

Karlsson fick sin handbollsfostran i BK-46 och återvände till klubben i höstas efter många framgångsrika år som elitspelare i Danmark och Norge.

Återkomsten till Karis var inte helt frivillig för Karlsson, som gjorde det på grund av familjeskäl. Nu fortsätter han i BK-46 åtminstone en säsong till.

Rönnberg fortsätter i rollen som spelande tränare

BK-46 vill kämpa om ligaguld i handboll även nästa säsong. Det kommer laget göra under ledning av Andreas Rönnberg, som fortsätter som spelande tränare.

Klubben har också skrivit kontrakt med högerbacken Victor Westerlund samt de unga talangerna Oliver Nordlund och Linus Sjöman för säsongen 2020-2021.

Läs också

Nyligen publicerat - Västnyland