Hoppa till huvudinnehåll

Teemu Pukki lider av dubbla skador – missar åtminstone FA-cupmatchen i morgon: "Kan inte säga huruvida han är i skick till matchen mot Manchester United"

Teemu Pukki.
Pukki skadade sin tå i en match för tre veckor sedan. Teemu Pukki. Bild: AFP / Lehtikuva Teemu Pukki

Norwich City jagar i morgon en plats i den fjärde omgången av FA-cupen då man möter Preston på bortaplan. Laget får ändå klara sig utan sin främsta målskytt. Daniel Farke bekräftar i dag att Teemu Pukki inte är i skick att spela på lördagen, och kanske inte heller om en vecka. Finländaren lider av dubbla skadeproblem.

I onsdags byttes Pukki ut i slutminuterna på grund av skadekänningar i baklåret. Nu är det bekräftat att baklåret håller honom borta från spel tills vidare. Dessutom har Pukki fortfarande problem med sin tå.

– Teemu Pukki är inte med i morgon. Han har en liten försträckning i baklåret. Dessutom har han problem med sin tå. Jag kan inte säga huruvida han är i skick till matchen mot Manchester United, säger Daniel Farke under pressinfot inför morgondagens match.

Norwich möter Manchester United om en vecka på lördagen i sin nästa Premier League-match. Det kan därmed vara mer sannolikt att han är med igen i därpå följande match mot Bournemouth.

Hoppa över Twitterpostning

Norwich spelar i FA-cupens tredje omgång mot Preston i morgon. Norwich har haft ett tufft spelschema och spelarna är trötta. Laget satsar ändå på att ta sig vidare i cupen.

– Det är vår femte match på två veckor så vi kommer inte att riskera några skadade spelare. Vi kommer att använda hela truppen men vi behöver den bästa möjliga startelvan på plan så att vi kan ta oss vidare.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport