Hoppa till huvudinnehåll

"Jag är inte säker på vad livet kommer att föra med sig hädanefter" – Kobe Bryants änka uttalar sig för första gången efter helikopterolyckan

Kobe Bryant tillsammans med frun Vanessa i november 2019.
Kobe Bryant tillsammans med frun Vanessa i november 2019. Kobe Bryant tillsammans med frun Vanessa i november 2019. Bild: Rex Features/All Over Press Kobe Bryant,Vanessa Laine Bryant

Den 41-årige före detta basketstjärnan Kobe Bryant och hans 13-åriga dotter Gianna dog i söndags i en helikopterolycka. De sörjs närmast av familjen som nu består av frun Vanessa Bryant och tre döttrar. Vanessa har uttalat sig för första gången sedan olyckan då hon i ett Instagraminlägg beskriver sina känslor.

Inlägget publicerades natten till torsdag finsk tid.

– Mina flickor och jag vill tacka alla miljontals människor som har visat stöd och kärlek under denna hemska tid. Tack för alla böner. Vi behöver verkligen dem.

– Vi är helt förkrossade av den plötsliga förlusten av min älskade man Kobe, en otrolig pappa till våra fyra barn. Och min vackra och söta Gianna, en kärleksfull, omtänksam och underbar dotter och en otrolig syster till Natalia, Bianka och Capri.

Skip Instagram post

View this post on Instagram

My girls and I want to thank the millions of people who’ve shown support and love during this horrific time. Thank you for all the prayers. We definitely need them. We are completely devastated by the sudden loss of my adoring husband, Kobe — the amazing father of our children; and my beautiful, sweet Gianna — a loving, thoughtful, and wonderful daughter, and amazing sister to Natalia, Bianka, and Capri. We are also devastated for the families who lost their loved ones on Sunday, and we share in their grief intimately. There aren’t enough words to describe our pain right now. I take comfort in knowing that Kobe and Gigi both knew that they were so deeply loved. We were so incredibly blessed to have them in our lives. I wish they were here with us forever. They were our beautiful blessings taken from us too soon. I’m not sure what our lives hold beyond today, and it’s impossible to imagine life without them. But we wake up each day, trying to keep pushing because Kobe, and our baby girl, Gigi, are shining on us to light the way. Our love for them is endless — and that’s to say, immeasurable. I just wish I could hug them, kiss them and bless them. Have them here with us, forever. Thank you for sharing your joy, your grief and your support with us. We ask that you grant us the respect and privacy we will need to navigate this new reality. To honor our Team Mamba family, the Mamba Sports Foundation has set up the MambaOnThree Fund to help support the other families affected by this tragedy. To donate, please go to MambaOnThree.org. To further Kobe and Gianna’s legacy in youth sports, please visit MambaSportsFoundation.org. Thank you so much for lifting us up in your prayers, and for loving Kobe, Gigi, Natalia, Bianka, Capri and me. #Mamba #Mambacita #GirlsDad #DaddysGirls #Family ❤️

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on

Den nu 37-åriga Vanessa träffade Kobe år 1999 och de var gifta i över 18 år.

– Det finns inga ord som kan beskriva vår smärta just nu. Jag tröstar mig med vetskapen att Kobe och Gigi visste att de var så djupt älskade. Vi var så otroligt välsignade som fick ha dem i våra liv. Jag hoppas att de skulle vara med oss för alltid.

Kobes och Vanessas äldsta dotter Natalia är 17 år. Bianka är tre år gammal och Capri fyller ett i sommar.

– Jag är inte säker på vad livet kommer att föra med sig hädanefter och det är omöjligt att föreställa sig ett liv utan dem. Men vi går upp varje dag, och försöker hålla igång eftersom Kobe och Gigi lyser upp vår väg. Jag önskar bara att jag kunde krama om dem, kyssa dem och välsigna dem. Ha dem med oss, för alltid.

– Tack för att du delade med dig av glädje, sorg och stöd. Vi hoppas nu på att vårt privatliv respekteras. Det behövs för att vi ska kunna navigera i denna nya verklighet.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport