Hoppa till huvudinnehåll

Kaffe med Yle väckte åter intresse – vi fick närmare 450 inbjudningar

sex unga kvinnor sitter vid ett bord på en restaurang och tittar glatt in i kameran.
sex unga kvinnor sitter vid ett bord på en restaurang och tittar glatt in i kameran. Yle,restauranger

Alla vårens 2020 Yle Visiter är har blivit inställda på grund av coronaepidemin. Vi hoppas att ni har möjlighet att komma på besök vid senare tidpunkt. Vi vet inte ännu när höstens rundvandringar kör igång igen.

Ivriga efter vår föregående framgångsrika Kaffe med Yle -turné startade vi en andra inbjudningsrunda i vår. På två veckor fick vi närmare 450 inbjudningar från alla håll och kanter i Finland. Underbara postkort, brev och e-postmeddelanden från hundratals människor och grupper. Tack till er alla!

Många av vårens besöksmål är inom kort fastslagna och telefonerna samt e-posten går varma då vi säkerställer tidtabeller. Vi är således inom en snar framtid i kontakt med de platser vi i vår kommer att besöka.

Vi åker ut på turné i mitten av mars och gör kafferundor ända fram till försommaren.

Under våren 2020 besöker vi cirka hundra platser på olika håll i Finland. Kaffeborden står dukade på landsbygden och i städer, hos familjer, på arbetsplatser, inom ramen för ett flertal olika hobbyer och intressen.

Bland de föreslagna diskussionsämnena i inbjudningarna finns såväl mindre vardagliga frågor som större teman från livsvärden till klimatförändringen.

Under våra besök gör vi inte inslag eller artiklar: det är ni som får komma till tals medan vi lyssnar.

Tack för vartenda förslag och varenda inbjudan vi fått. Vi är tagna av att ni vill träffa oss och ta er en pratstund med oss.

Bilder och stämningar från kaffestunderna i sociala medier under: #kaffemedyle #kutsuylekahville.