Hoppa till huvudinnehåll

Joel Armia effektiv för Montreal – Patrik Laine poänglös i returen

Montreals Joel Armia noterades för ett mål och en assist i 6-2 segern över New York Islanders. Däremot gick Winnipegs Patrik Laine poänglös från isen då han efter det korta skadeuppehållet igen var i truppen i Jets 3-1 seger över Buffalo Sabres.

Armias 16e mål för säsongen kom i slutet av matchen då Islanders spelade utan målvakt. I matchen sågs också en olycka då Montreals Artturi Lehkonens skridsko skar upp ett sår i ansiktet på Johnny Boychuck från Islanders. Såret som kom väldigt nära ögat ledde till att Boychuck lämnade matchen direkt. Islanders har ännu inte berättat mera om skadan.


Winnipegs Patrik Laine är tillbaka i spelskick efter att han missat en match under veckoslutet. Laine gick dock poänglös från isen då hans Jets slog Buffalo Sabres med 3-1. Buffalos Rasmus Ristolainen noterades för ett mål.

De finländska målvakterna i toppform

Edmonton Oilers tog sin tredje seger i rad efter en förlängningsseger med 2-1 över Dallas Stars. Stora hjältar i Edmonton var framför allt målvakten Mikko Koskinen som stod för hela 42 räddningar, samt Alex Chiasson som gjorde segermålet.

Också Bostons målvakt Tuukka Rask uppvisade segertag med sina 20 räddningar i Bruins 2-1 seger över Tampa Bay Lightning.

Antti Suomelas första fullträff för säsongen

Antti Suomela noterades för 1+1 i San Jose Sharks 5-2 seger över Toronto Maple Leafs. För Suomela var detta säsongens första fullträff.

NY Islanders - Montreal 2-6
Lehkonen MTL 0+1 +2 1 2 19.07
Armia MTL 1+1 +2 1 - 18.36

NY Rangers - St. Louis 1-3

Pittsburgh - Ottawa 7-3

Tampa Bay - Boston
Rask BOS 20/21 räddn.

Minnesota- Nashville 3-1
Saros NSH 30/33 räddn.

Winnipeg- Buffalo 3-1
Ristolainen BUF 1+0

Dallas- Edmonton 1-2 förl.
Koskinen EDM 42/43 räddn.

Chicago- Anaheim 6-2

New Jersey - Las Vegas 0-3

Toronto - San Jose 2-5
Suomela SJS 1+1

Läs också

Nyligen publicerat - Sport