Hoppa till huvudinnehåll

Hur fixar du vardagen i dessa coronatider? Dela med dig av dina bästa tips!

En pojke sitter och gör skolarbete vid ett bord. På andra sidan bordet sitter en kvinna och jobbar på en bärbar dator.
Har du koll på hur man kombinerar skolarbete och jobb? En pojke sitter och gör skolarbete vid ett bord. På andra sidan bordet sitter en kvinna och jobbar på en bärbar dator. Bild: Lehtikuva coronavirus,distansarbete,Hemundervisning,skolarbete,arbete,smittsamma sjukdomar,läxor,föräldrar,barn

Barnen driver dig till vansinne, ditt favoritgym är stängt och efter några dagar av mysigt distansarbete har du börjat sakna dina irriterande kollegor. Känner du dig inte lite hängig också? Berätta hur du får får vardagen att löpa så klarar vi coronakaoset tillsammans!

På en kort tid har coronaviruset gått från att vara en diffus sjukdom långt borta till något som i högsta grad påverkar vår dagliga aktivitet.

När regeringen i måndags presenterade sin lista på åtgärder som ska begränsa spridningen av viruset var det säkert många som funderade hur de ska få den nya coronavardagen att löpa.

Så nu ber vi dig skicka in dina bästa tips för hur man fixar vardagen under de rådande omständigheterna. Det gör du i formuläret i slutet av artikeln.

Det kan handla om hur man improviserar ett bra hemmakontor, hur man arrangerar barnens undervisning och skötsel, hur man kan försäkra sig om att ens gamla farmor mår bra, hur man undviker att klättra på väggarna om man sitter i karantän eller något helt annat!

Vi samlar ihop tipsen och presenterar dem i en artikel som i bästa fall kan underlätta vår allas vardag.

Hur fixar du vardagen i coronakaoset?