Hoppa till huvudinnehåll

Hur hanterar man en kris i coronatider? Psykologen Ferdinand Garoff svarade på era frågor

Människor på metrostationen i Nordsjö, Helsingfors. I förgrunden har en äldre kvinna munskydd.
Psykologen Ferdinand Garoff svarar på frågor om hur man ska hantera en kris och hur man hittar tillbaka till sin vardag när allt det här är över. Människor på metrostationen i Nordsjö, Helsingfors. I förgrunden har en äldre kvinna munskydd. Bild: Eleni Paspatis / Yle coronavirus,virussjukdomar,COVID-19,smittsamma sjukdomar,infektionssjukdomar,infektioner,virus,Wuhan-coronavirus,föregripande,fenomen,pandemi,beredskapslag,undantagslagar,Undantagstillstånd,epidemier,människor,avstånd,avstånd,2019–20 coronavirus outbreak in Finland,Helsingfors,Nordsjö, Helsingfors stad,metrostationer,kollektivtrafik,Helsingforsområde kollektivtrafik,Nordsjö metrostation,andningsskydd

Ensamhet i hemmakarantän, rädsla för att bli smittad, oro för anhöriga. Hur hanterar man en kris i coronatider? På fredagen svarade psykologen Ferdinand Garoff på era frågor i vår chatt.