Hoppa till huvudinnehåll

Nu finns BUU-klubben också på Spotify

BUU-stämpen lyssnar på Spotify via en dator
Strumphittarnas låtar finns nu på Spotify BUU-stämpen lyssnar på Spotify via en dator Bild: Mostphotos / Staffan Gräsbeck Buu-klubben,Spotify

Som de flesta andra barnmusikartisterna i Svenskfinland har också barnredaktionen på Svenska Yle gått in för att publicera sin egenproducerade musik på streamingtjänster för audio.

Först ute är hela produktionen av låtarna i Strumphittarna.

“Vi vet att tjänster som till exempel Spotify används överlägset mest då det kommer till lyssnande av musik” säger Staffan Gräsbeck, regissör för Strumphittarna.

“I och med att Strumphittarna är ett musikprogram med en lång lista nyskrivna låtar, vill vi ju finnas där publiken också finns”.

Från och med idag hittas alltså all musik som producerats för Strumphittarna i en behändig spellista på Spotify.

Här hittas låtarna

Spellistan på Spotify hittar du här:

Spellistan hittas även med hjälp av sökordet “Strumphittarna”, eller via profilen “Yle BUU-klubben”.

Också på Arenan - förstås

Strumphittarna är en musiktävling för sjungande strumphanddockor. De roliga musikvideorna finns fortsättningsvis att se på Arenan.

Här hittar du serien med alla musikvideor:

Mera musik i framtiden

“Nu börjar vi med låtarna i Strumphittarna, men vi överväger också att publicera annan musik som producerats för BUU-klubben.” säger Staffan Gräsbeck.

“Sådana låtar är bland annat BUU-klubbssången, sångerna med Strumpkören från Hittehatt och Hoppa på-sången, bara för att nämna några. Men i BUU-klubbens diskotek finns det massor av låtar.”

Lyssna på Spotify eller andra platser där musik finns.

Barn

Till Buu-klubben
Till Hajbo
Till MGP