Hoppa till huvudinnehåll

Förälder, hur känns det nu efter påsk? Ventilera dina känslor i vår chatt tillsammans med Linn Jung, Amanda Audas-Kass och Antti Koivukangas

trött förälder
Kanske det har sett ut så här hemma hos dig över påsk? trött förälder Bild: EPA/ROLF VENNENBERND småbarnsföräldrar

För en vecka sedan gav Svenska Yle alla trötta föräldrar möjligheten att ventilera sina känslor i en chatt. Ett uttdrag från den chatten kan du läsa här. På onsdagen den 15.4 med start kl.21.00 chattar vi igen, tillsammans med Linn Jung, Amanda Audas-Kass och Antti Koivukangas.

Den förra chatten bidrog med en hel del åsikter, tankar, frågor och känslor. Det fanns ett stort behov från föräldrar ute i Svenskfinland att anonymt få dela med sig av den egentliga vardagen som inte visas upp bland alla mysiga someuppdateringar om pyssel, bak och brädspel.

Därför ger vi er möjligheten att efter påsk berätta hur ni har det: Var den lediga tiden utan jobb och skola en bra sak för såväl föräldrar som barn? Eller förvärrades en redan jobbig situation där samtliga familjemedlemmar är trötta och irriterade på varandra?

Med oss har vi, precis som förra gången, kommunikatören och trebarnsmamman Linn Jung, läsambassadören, modersmålsläraren och trebarnsmamman Amanda Audas-Kass och kommunikationsplaneraren på Snellmans samt tidigare mångåriga Yle Sporten-medarbetaren och tvåbarnspappan Antti Koivukangas.

Linn Jung.
Linn Jung driver också en av Svenskfinlands största bloggar. Linn Jung. Bild: YLE / Ann-Catrin Granroth linn jung
Antti Koivukangas
Antti Koivukangas har ett lång förflutet på Yle Sporten och är välkänd för den finlandssvenska publiken. Antti Koivukangas Bild: YLE yle sporten
Amanda Audas-Kass står mellan bokhyllor i ett bibliotek och tittar in i kameran och ler.
Amanda Audas-Kass driver också en populär blogg där hon skriver om sin familjs vardag, Amanda Audas-Kass står mellan bokhyllor i ett bibliotek och tittar in i kameran och ler. Bild: Yle/Markus Bergfors läsambassadör,amanda audas-kass

Har du en längre fundering du kommer på redan nu kan du skriva in den på förhand

Öppna chatten med start kl.21.00 onsdagen den 15.4.

Familj

Till Buu-klubben
Till Hajbo
Till MGP