Hoppa till huvudinnehåll

Svenska Yle chatt kl. 12.30–13.30: Europa lättar på coronarestriktionerna – vad kan vi lära oss av andra länder?

Coronainformation på en reklamskylt i ett köpcentrum.
Vad kan vi lära oss av varandra? Med i chatten är bland andra Svenska Yles medarbetare i Italien, Tyskland och Estland. Coronainformation på en reklamskylt i ett köpcentrum. Bild: Eleni Paspatis / Yle coronavirus,virussjukdomar,COVID-19,smittsamma sjukdomar,infektionssjukdomar,infektioner,virus,mikrober,influensa,Wuhan-coronavirus,föregripande,fenomen,pandemier,handelscentra,affärer,köpcentra,inköp,ekonomi,beredskapslag,undantagslagar,undantagstillstånd,epidemier,Columbus Shopping Centre,människor,avstånd,avstånd,coronavirusutbrottet 2020–2021 i Finland,Helsingfors,Annonstavla,reklambilder,reklamkampanj,Institutet för hälsa och välfärd,informationsmöten,svenska

I väntan på coronaepidemins andra våg lättar regeringarna runtom i Europa på restriktionerna. I dagens chatt som följer direkt på Slaget efter tolv i Yle Vega kan du chatta med våra medarbetare runtom i Europa om vad vi kan lära oss av resten av världen.

Med i dagens chatt är bland andra Yles medarbetare Christin Sandberg i Italien, Johnny Sjöblom i Tyskland och Gustaf Antell i Estland.

Chatten är öppen klockan 12.30–13.30 på chat.yle.fi/svenska.

Har du en längre fundering du kommer på redan nu kan du skriva in den på förhand