Hoppa till huvudinnehåll

Fortsätter du distansjobba? Blir det någon sommarresa? Kanske bara en tur till stranden? Vi vill veta hur coronaviruset påverkar dina sommarplaner!

Ett medelålders par solar i varsin solstol på en strand. I bakgrunden flera solbadare.
Kommer du utöva social distansering på stranden i år? Ett medelålders par solar i varsin solstol på en strand. I bakgrunden flera solbadare. Strand,sommar,Solbad,solstolar,semester,läsning,läsa

För många har både en och annan sommarplan gått i stöpet på grund av coronapandemin. Samtidigt luckras restriktionerna upp i juni vilket möjliggör en hel del aktiviteter. Hur kommer du att bete dig i sommar? Dela med dig av dina tankar i vårt frågeformulär.

Formuläret har nu stängts. Tack till alla som svarade! Här hittar du artikeln som sammanfattar svaren.

Stranden i Spanien kanske byts ut mot bryggan på sommarstugan. I stället för att sträcktitta på olympiska spelen i Tokyo får du tjuvkika på grannen som kastar pil på andra sidan häcken.

Ja, den här sommaren kanske inte blir precis som vi hade tänkt oss – eller? Kanske du njuter av sommaren precis på samma sätt som du alltid gör. Vi vill gärna veta! Dela med dig av dina planer och funderingar i formuläret här nedan. Vi sammanställer svaren i en artikel.

Hur påverkar coronaviruset din sommar?

Läs mera:

Inställda utlandsresor och evenemang byts ut mot stugliv och små utflykter – ni berättade om era planer för sommaren: "Man får göra det bästa av situationen"

Vissa bävar för den, andra ser till och med fram emot den – coronasommaren. De flesta som svarade på Svenska Yles frågeformulär var ändå överens om är att den här sommaren inte blir som alla andra.