Hoppa till huvudinnehåll

Polisen misstänker skottlossning i Storåker i Esbo – två personer gripna

Kuvassa on poliisiauto, taustalla aurinko laskee.
En polisoperation pågick i Storåker i Esbo på tisdagskvällen. Arkivbild. Kuvassa on poliisiauto, taustalla aurinko laskee. Bild: Silja Viitala / Yle COVID-19,coronavirus,Wuhan-coronavirus,undantagstillstånd,coronavirusutbrottet 2020–2021 i Finland,smittsamma sjukdomar,beredskapslag,epidemier,2020,Nyland,pandemier,E18,polisen,2020 isolation of Uusimaa,isolering (från andra),polisfordon,poliser

En polisoperation pågick i Storåker i Esbo under tisdagskvällen. Polisen misstänker att det skett en skottlossning på området. Två personer har gripits och en person har förts till sjukhuset för vård, skriver polisen i Västra Nyland på Twitter.

Polispatruller och ambulanser fanns på plats i Storåker. Polisen som twittrade för första gången om fallet klockan 21.20 på tisdagskvällen.

Pådraget orsakade ingen fara för allmänheten, men polisen uppgav att trafiken vid området eventuellt kunde påverkas.

Polisen uppger att man fortsätter utreda fallet och att polisen rapporterar mer om fallet tidigast på onsdag.