Hoppa till huvudinnehåll

Polisen grep man med luftvapen i Runosbacken i Åbo

Poliisiauto
Arkivbild. Polisen åkte ut till ett köpcentrum efter att ha fått larm om en man som går runt med ett vapen. Mannen hittades i sin bostad tillsammans med vapnet som visade sig vara ett luftvapen. Poliisiauto Bild: Timo Nykyri / Yle Polisinrättningen i Uleåborg,polisen

Polisen meddelade på sin Twitter att flera polispatruller åkte ut till ett köpcentrum i Runosbacken i Åbo på måndagsförmiddagen.

Strax efter klockan 16 meddelade polisen på Twitter att de hade gripit en man som hade setts gå med ett vapen. Mannen hittades hemma i sin bostad tillsammans med vapnet som visade sig vara ett luftvapen. Gripandet gick lugnt till enligt polisen.

Hoppa över Twitterpostning

Läs också

Nyligen publicerat - Åboland