Hoppa till huvudinnehåll

Uppgifter: Turkisk storklubb intresserad av Teemu Pukki

Teemu Pukki småler.
Teemu Pukki. Teemu Pukki småler. Bild: News Images / Alamy/All Over Press Teemu Pukki

Den turkiska storklubben Besiktas är intresserad av Teemu Pukki, uppger tidningen Fotospor. Finländarens agent Teemu Turunen ska redan ha träffat klubbledningen.

Förra sommaren skrev Pukki på ett treårskontrakt med Norwich efter succésäsongen i Championship.

Nu har klubben en tuff Premier League-säsong bakom sig och nedflyttningen blev ett faktum långt före kvällens avslutande omgång. Efter en magnifik inledning på säsongen har Teemu Pukki haft en tung måltorka hela våren och sommaren.

I Turkiet verkar det finnas intresse för landslagsanfallaren. Den turkiska tidningen Fotospor uppger att Besiktas är intresserad av 30-årige Pukki.

Besiktas letar för tillfället efter en ersättare till stjärnanfallaren Burak Yilmaz, som med högsta sannolikhet ska lämna klubben.

Enligt tidningen har Pukkis agent Teemu Turunen träffat representanter för klubben. Något resultat från diskussionerna är inte känt.

Ligajumbon Norwich avslutar säsongen i kväll med bortamatch mot Manchester City. Pukki har gjort elva ligamål denna säsong, men har haft svårt att knipa en plats i startelvan i de senaste matcherna.

Besiktas kommer att sluta på tredje plats i den turkiska ligan och får därmed kvala till nästa säsongs Champions League.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport