Hoppa till huvudinnehåll

Morden i Sandhamn – testa dina kunskaper!

Karaktärerna Thomas och Nora på en brygga med en polisbåt i bakgrunden.
Morden i Sandhamn förvandlar den idylliska skärgården till en mordplats. Karaktärerna Thomas och Nora på en brygga med en polisbåt i bakgrunden. Bild: Johan Paulin Yle Fem,Morden i Sandhamn,Jakob Cedergren,Alexandra Rapaport,Morden i Sandhamn - I sanningens namn

Böckerna om Morden i Sandhamn och filmserien som baserar sig på dem är populära i hela världen. I höst kommer en helt ny säsong av serien. Hur mycket kan du om Morden i Sandhamn och om samhället ute i Stockholms skärgård? Gör vårt test för att ta reda på.

Ute i skärgården är livet idylliskt och om somrarna fylls ön av sommargäster. Men allting är kanske inte lika perfekt som det verkar. Kriminalinspektör Thomas Andreasson får tillsammans med Nora Linde händerna fulla då det sker mord runtomkring ön.

De tidigare säsongerna sänds som repriser för att komma i stämning inför den nya säsong sju, som börjar sändas på Arenan och Yle Fem den 21 september. Är du ett äkta Sandhamnsfan eller har du nyligen börjat bekanta dig med serien?

Du kan se repriser av säsong 1-6 och den nya säsong 7 av Morden i Sandhamn på Arenan.

Viveca Stens hemsida finns mera information om serien och böckerna.

Läs också