Hoppa till huvudinnehåll

Dagens coronasiffror: 222 nya fall i Finland

Ihmisiä liukuportaissa Mall of Triplassa, Helsingissä.
Ihmisiä liukuportaissa Mall of Triplassa, Helsingissä. Bild: Henrietta Hassinen / Yle handelscentra,minuthandel,inköp,konjunkturväxlingar,ekonomiskt läge,Business confidence,köpcentra,ekonomi,nybyggnad,Köpkraft,recession,arbetslöshet,fattigdom,permittering,Helsingfors,Böle, Helsingfors stad,Mall of Tripla,coronavirusutbrottet i Finland 2020,coronavirus,oktober,2020,COVID-19,Wuhan-coronavirus,coronavirusutbrottet i Europa 2020,koronaviruspandemi,coronavirus disease,pandemier,smittsamma sjukdomar,epidemier,andningsskydd,ansiktsmasker,ungdomar,unga vuxna,Shoppning av kläder,konsumtion

Institutet för hälsa och välfärd THL meddelade i dag om 222 nya fall av coronavirussmitta. Det innebär att 14 071 fall nu bekräftats i Finland sedan viruset kom till landet.

Flest nya fall registrerades i Helsingfors (66), Jyväskylä (25) och Esbo (23).

Nio nya fall finns i Åbo, åtta i Lovisa och sju i Vasa. Inga nya dödsfall har ägt rum.

Läs också