Hoppa till huvudinnehåll

193 nya coronafall på tisdagen – Institutet för hälsa och välfärds webbplats uppdaterades inte på grund av en teknisk fördröjning

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos Helsingissä
Institutet för hälsa och välfärd uppdaterar coronakartan på sin webbplats på onsdag. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos Helsingissä Bild: Pekka Tynell / Yle Institutet för hälsa och välfärd

Antalet nya coronafall uppdaterades inte på Institutet för hälsa och välfärds webbplats på tisdagen på grund av en teknisk fördröjning. Men institutet meddelar på Twitter att 193 nya fall har registrerats.

Det totala antalet fall som registrerats i Finland är nu uppe i 15 163.

Hoppa över Twitterpostning

Institutet meddelade redan tidigare på eftermiddagen att coronakartan på deras webbplats inte har uppdaterats på grund av ett tekniskt problem. Enligt inlägget på Twitter kommer kartan att uppdateras med de nya fallen på onsdag.

Vanligtvis brukar Institutet för hälsa och välfärd rapportera om antalet nya coronafall vid lunchtid varje vardag. Hur många som vårdas på sjukhus och eventuella dödsfall rapporteras på måndagar, onsdagar och fredagar.

Läs också