Hoppa till huvudinnehåll

Seger för PSG – Neymar lämnade planen haltande efter 26 minuter

Neymar pekar på sitt skadade lår
Neymar fick lämna matchen efter att ha skadat låret. Neymar pekar på sitt skadade lår Bild: European Pressphoto Agency EPA Neymar

Både Chelsea och PSG vann som väntat sina respektive matcher i Champions League. Men Neymars skada lade sordin på humöret i PSG-lägret. Stjärnan försökte kämpa sig genom smärtan, men tvingades lämna matchen.

PSG åkte till Istanbul med avsikten att ta hem full pott och resultatmässigt så lyckades det också. Hemmalaget Istanbul Basaksehir stod för ett antal tappra insatser, men avsluten lämnade en hel del att önska.

PSG var däremot mer effektiva. Moise Kean stod för klubbens båda fullträffar. Först nickade han in bollen i den 64:e minuten efter en hörna av Kylian Mbappe. I den 79:e minuten var Kean framme igen och levererade 2–0 till PSG.

För Neymar slutade kvällen ändå i moll, då han tvingades lämna matchen i den 26:e minuten och ersattes av Pablo Sarabia.

Resultat, Champions League

Istanbul Basaksehir–PSG 0–2 (0–0, 0–2)
64' Moise Kean 0–1
79' Moise Kean 0–2

FC Krasnodar–Chelsea 0–4 (0–1, 0–3)
37' Callum Hudson-Odoi 0–1
76' Timo Wemer 0–2
79' Hakim Ziyech 0–3
90' Christian Pulisic 0–4